dijous, 2 de setembre del 2010

mmm no se ben ve per on començar

Sóc novata, porto la L en això dels blogs, així que de moment aquí a la plana central aniré posant les coses que em passin durant el dia i que pensi que són susceptibles de ser comentades com la d'avui...

No tinc sort amb els taxis, no se perquè, però de 10 cops que n'agafo un (que això pot ser en un any), en 8 dels 10 me'n passa alguna. Avui todava el tasxista marranet, el que no es dutxa mai, o que porta la samarreta rònica i rancieta que per més que la renti, ja te agafada l'olor com si d'una paparra es tractés. I diria que el d'avui és el segon cas, perquè duia una d'aquestes de fer esport, d'aquelles que t'eixugen la suor, però clar, per més que la samarreta es vegi be, arriba un punt que el nivell de suor que la pobre ha hagut d'empassar-se fa que ja mai més olori a net, a la mínima que s'escalfa amb el propi cos, toma!

Doncs be, perquè duia una maleta grossa i m'ha fet mandra dir-li que s'aturés i haver de fer unes passes per dissimular fins a trobar-ne un altre, perquè si no... apa que jo li feia el trajecte!

-

2 comentaris:

mermaid ha dit...

Charmanetaaaaaaaaaa com diu el personatge d'Avatar... "te veo" jajaja

Alba ha dit...

asies!